fbpx

About us

“An interior is the natural projection of the soul” 

Geïnspireerd door invloeden uit Zuid-Europa, zijn wij altijd op zoek naar unieke producten die een finishing touch geven aan jouw interieur en zich onderscheiden van de rest.

Van citroen vazen tot aardbeien vazen en van suncatchers tot servies. Bij LØV vinden we het belangrijk om een uitgebreid en wisselend assortiment te hebben.

With LØV

Free Shipping

Orders Over €75,-

Quick Payment

100% Secure Payment

Money Return

Back Under 7 Days

Mo-Fr Support

Ready For You

Frequently Asked Questions

✔ Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

LØV Interior streeft ernaar om je pakket zo snel mogelijk (Ma t/m Za) te versturen. Daarna ligt het aan de bezorgdienst hoe snel het wordt geleverd. Normaliter is dit de volgende werkdag. Het kan echter zo zijn dat je bestelling (rond de feestdagen) vertraging oploopt. Neem dan contact op met de bezorgservice.

Zodra jouw pakket verzonden is, ontvang je een verzendbevestiging met hierin de track en trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen. 

Verzending is gratis voor alle bestellingen binnen Nederland vanaf €75. Onder dit bedrag, hanteren wij binnen Nederland de volgende bedragen:

  • DHL Brievenbuspakket: €3,95
  • DHL pakket met Track & Trace: €4,95
  • PostNL pakket met Track&Trace: 6,75 

 

International shipping

Shipping is free for all orders within Belgium, Germany and Austria from €100 and within the rest of Europe from €150. The shipping costs are calculated during checkout, and depend on the number of kilos and the destination. In general, the following amounts are used:

Belgium & Germany from €8.50
Rest of Europe from €10

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Dat is jammer, wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent met de items die je bij ons gekocht hebt. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan kun je jouw aankoop binnen 14 dagen op eigen kosten retourneren.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Hoe retourneer je jouw bestelling?

Je stuurt deze op eigen kosten op naar onderstaand adres. Vergeet niet het bonnetje met de Track&Trace code te bewaren totdat wij je retour hebben verwerkt, dit is je verzendbewijs. Vergeet bij het retourneren van je items niet een briefje met bestelnummer toe te voegen. Aankopen die buiten de retourtijd vallen, worden niet retour genomen.

Retouradres:

LØV Interior
Trichterweg 197
6446 AS Brunssum

Zorg dat de producten goed en stevig verpakt zijn, zoals je ze ook ontvangen hebt. Wanneer een item met schade of kapot bij ons arriveert omdat hij niet met hetzelfde verpakkingsmateriaal en verzendingsmateriaal is geretourneerd, kunnen wij geen geld terug geven.

Follow us